Verhuur Serviceflats

Verhuur Serviceflats

In residentie Parkhof in Herent (vlakbij Leuven) kan je zelfstandig wonen met de nodige zorg- en hulpverlening. In Parkhof geniet je van je oude dag op je eigen ritme! Wij verlenen zorg op maat van elke bewoner en bieden verschillende diensten aan om jouw zekerheid en veiligheid te garanderen. De appartementen in Parkhof zijn dan ook geen gewone serviceflats: het zijn heuse assistentiewoningen die er alles aan doen om de bewoners een uiterst aangenaam en comfortabel verblijf te verzekeren. In wat volgt ontdek je meer over onze verschillende types serviceflats en over het (ver)huren hiervan.

Drie soorten serviceflats

In residentie Parkhof zijn er 120 ruime serviceflats met één of twee slaapkamers, die voorzien zijn van alle comfort en moderne technieken op vlak van veiligheid. Je kan kiezen tussen drie soorten serviceflats: type Delta, type Omega en type Sigma. Elk van deze serviceflats beschikt over een privaat terras, parking en berging. Het verschil zit hem in het aantal slaapkamers en de grootte van het appartement. De Delta-serviceflats zijn 63m² groot, hebben één slaapkamer en kosten €47.51 per dag.
De Omega-flats zijn 73m² groot, beschikken over twee slaapkamers en hebben een prijs van €51.33 per dag. De Sigma-appartementen ten slotte zijn 83m² groot, hebben eveneens twee slaapkamers en kosten €55.14 per dag. Alle serviceflats hebben een volledig uitgeruste keuken en badkamer, zijn aangepast aan rolstoelgebruik en hebben TV- en internetaansluiting op de slaapkamers. Alles om jouw comfort te garanderen!

Serviceflats huren: de voordelen

Een serviceflat bewonen doe je niet enkel om een dak boven het hoofd te hebben. Ook de nabijheid van de dienst- en zorgverlening speelt een belangrijke rol. In tegenstelling tot gewone appartementen worden serviceflats daarom uitgebaat: de samenhang tussen het personeel, het gebouw, de inboedel, de vergunning en de zorg worden zo goed gecoördineerd en gegarandeerd. De serviceflats in Parkhof worden verhuurd. Op die manier kan je steeds genieten van een optimale dienst- en zorgverlening. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie hierover!

Levenslang wonen in de serviceflats van Parkhof

De serviceflats in residentie Parkhof bieden net dat tikkeltje meer dan de traditionele serviceflat. Ze zijn volledig aangepast zodat ouderen hier zelfstandig kunnen wonen, en ook op vlak van zorg- en hulpverlening heb je heel wat mogelijkheden.
Bovendien organiseren wij regelmatig activiteiten en kan je tevens van verschillende diensten genieten binnen de residentie. Wil je graag een serviceflat huren? Contacteer ons dan voor verdere inlichtingen. Wij vertellen u met plezier meer over ons obligatiesysteem! Je kan ons bereiken op het nummer 016/589.500 of via e-mail op info@parkhof.be.